Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

- İnternet sitesinin davranışlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya gerçek ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup yangın kapısı olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mono blok gövde mimarisı düzen sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bununla beraberinde adidaki kriterlere iye olan yerlerde hiç yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ait pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı kök amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page